Vi ber om ursäkt för tidigare felmeddelande av backup och sync tjänsten då den varit nere, detta var inte på grund av underhåll utan vår hårdvara slutade att fungera temporärt under kvällen/natten. Då vi jobbat med detta så fort det gått har det hänt att ni som gör backup under natten blivit utan denna funktion. Vi räknar nu med att hålla oss uppe då problemet är åtgärdat och att det kan ta längre tid än vanligt att nå våra tjänster samt att det kan pågå under natten/dagen imorgon att det tar längre tid att nå våra tjänster än vanligt pga den stora mängde data som kan komma att synkroniseras.

Åter igen ber vi om ursäkt för problemen detta kan medföra samt om det tar längre tid än vanligt att synkronisera filer och backupper än vanligt.

Då detta drabbade hela vårt nätverk har vi inte heller kunna uppdatera er via vår status sida och inte heller kunna ansluta ut från våra servrar och datorer. Vi vill även be om ursäkt till er som behövt våra tjänster under natten/morgonen då vi inte kunnat svara på era frågor kring detta.

Ni är ju självklart välkommna att ringa oss om något fortfarande skulle vara på tok med våra tjänster under morgonkvisten på 076 571 13 70.

Vi svarar gärna på era frågor angående problemet och eventuella störningar som kan ha påverkat dig som kund.

Trevlig fortsatt störningsfri helg! – Mspot.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.