Hosting

Hosting är något alla med en hemsida eller annat system behöver, det kan vara en viktig funktion i ett företag eller rent ut av det enda sättet att synas utåt.
Vi erbjuder en säker hosting till nya som gamla kunder efter ert behov, vi garanterar att er webbplats ska fungera felfritt och konsulterar gärna i vad ni behöver för att lyckas. Allt från webbshop till en snygg sida med hög användarvänlighet och snabba laddningstider.

Om din sida laddar långsamt kan det bero på allt från hög upplösta bilder till ett långsamt webbhotell. Vi ger din sida det lite extra som den behöver för att du ska kunna expandera och erbjuda dina kunder dina tjänster och produkter. När en sida expanderar krävs ibland högre prestanda, något som många webbhotell inte erbjuder, där erbjuder vi istället en dedikerad virtuell miljö där din sida kan expandera med goda marginaler. Behöver din sida mer prestanda? Inga problem! Vi ökar hastigheten efter ert behov och ser till att era laddningstider håls nere samtidigt som det är enkelt och billigt. Vi har full kontroll över din miljö och erbjuder priser där efter. Behöver du mer kraft i din virtuella miljö, är det bara att hojta till så ökar vi prestandan. ”Man får det man betalar för” hos oss får du lite till…

Dedikerad Server/VM

Vi erbjuder inte enbart dedikerade maskiner för dig och ditt företag, men kan även erbjuda delad hosting, om vi märker att den delade hostingen börjar gå trögt påbörjar vi en ny delning och flyttar även några kunder så att prestandan ska hållas i topp skick. Vi petar inte i din miljö utan din vetskap, om det behöver ske en service vill vi att du ska veta om det, vi kontaktar dig och ditt företag med goda marginaler och ser till att din sida ska vara nere så lite som möjligt. Vi erbjuder upp till 99.7% upptid och håller oss till det.

Vi hjälper dig att flytta din nuvarande hemsida eller annan miljö till oss, vi ser till att allt är förberett innan vi börjar flytta din hemsida eller webshop till våra servrar och ser även till att din information inte går förlorad, flytten ingår när du byter hosting till oss oavsett vilket webbhotell du använder idag. Detta gör att det blir mindre strul för dig och ditt företag när din miljö behöver expandera eller kräver mer specialiserad utrustning för ert ändamål.

Kontakta oss idag för rådfrågning och offert!

Webbhotell

Vi erbjuder överkomliga webhotells priser med bra prestanda (Inte som vissa andra…). Flytten är gratis när du flyttar från annat webbhotell till oss och vi sköter hela processen åt dig. Om du startar ny hemsida kan vi hjälpa dig med allt från uppsättningen av din hemsida till att göra klart med design med eller utan webshop och betalningslösning. (Bambora som även är vår partner.) Bambora erbjuder både kort, swish, faktura och delbetalning i webb butiker, men erbjuder även butiks lösningar som kort terminal och kassa system. Vi hjälper dig och ditt företag att växa helt enkelt.

Beställning av webbhotell sker just nu via telefon eller mail, men vi kommer snart att erbjuda direkt betalning på hemsidan. Observera att det kan ta upp till 5 dagar efter beställning till att din webhotellsplats är redo. OBS! Vi har ingen domänhantering!

System som vi kan hjälpa till med…

Vi erbjuder många olika uppsättningar av system, bland annat CMS (Content Management Sytstem) Exemplevis WordPress, Drupal, Joomla eller annat system. CRM (Customer Relationship Management) exempelvis SugarCRM, SuiteCRM eller annat valfritt system.

Vår hosting är ingen vanlig hosting då vi endast erbjuder fil åtkomst via SSH över VPN då du behöver det och stänger sedan VPN och SSH access när det inte längre är nödvändigt, detta är för att säkerställa säkerheten av din webbplats och även övriga miljöer, vi har heller ingen kontrollpanel i nuläget då även detta är ett säkerhets hål som vi sett många aktörer ha problem med. Behöver du veta något specifikt om din miljö erbjuder vi att skicka ut den information som du kräver, exempelvis hur mycket lagring som gått åt eller hur prestandan av din miljö sett ut under den senaste månaden. Vi kan även skicka ut ett mail till dig varje gång en backup tagits av ditt system. (Vanligt vis en gång per dygn.)

Våra tjänster är flexibla

Vi erbjuder återläsning av ditt system i upp till 7 dagar kostnadsfritt och upp till 30 dagar för en kostnad beroende på hur mycket som behöver återläsas. exempel vis om något skulle ha gått fel, till exempel en uppdatering av systemet som gjort att systemet inte längre är tillgängligt på vanligt vis.

Vi erbjuder även service av ditt system och ser till att ditt system fungerar samt uppdaterar systemet år dig en gång per månad när uppdateringar finns tillgängliga, detta gör det möjligt för oss att kunna återläsa direkt om något skulle gå på tok, utan extra kostnad. Kontakta oss för offert på din hanterade system lösning hos Setup IT.