IT-Support

Med vår IT-Support löser vi de flesta problem. Oavsätt om det gäller, Windows, Mac, ett program eller en funktion som inte fungerar, Vi hjälper dig alltid komma till rätta med problemet.

IT-Support – Privat

Den IT-Support som vi erbjuder till privata kunder är inom hem datorer, NAS-servrar, nätverk och andra typer av problem, som tex epost, backup eller synkroniserings lösningar, men vi kan även konsultera om det skulle vara så att ni behöver köpa något nytt eller kanske till och med begagnat.

Ja, vi kan lösa det mesta som du kan tänkas ha problem med i hemmet.

Windows är ofta det vi stöter på i hemmet, faktum är att det är flest användare av Windows I hela världen, men det finns heller inte någon ordentlig support för detta system heller. Microsoft hänvisar till sin webbplats som ofta inte ger det resultat man önskar, eller så kan det helt enkelt vara för svårt att förstå allt som står där för att man ska kunna lösa det själv. Vi löser problemet åt dig, vi stöter på många olika problem med Windows och vi löser även 95% av alla problem som uppstår där men även program som av någon anledning slutat att fungera brukar vi kunna lösa bot på.

Istället för att ta allt över telefon som många oseriösa aktörer gör, erbjuder vi oss att istället åka ut till kunden och lösa problemet på plats, i vissa fall kan det hända att vi kan lösa problemet över telefon, men för det mesta åker vi till din fysiska plats och löser problemet tillsammans med dig.

Vi kan även lösa andra saker i hemmet så som skrivare, tv apparater och diverse spelare och tv boxar.

Operativsystem som vi stödjer:

  • Windows 10 (Rekommenderas),
  • Windows 8, 8.1 (Rekommenderas inte, Support löpte ut 9 Januari 2018 kan uppgraderas till Windows 10 fram till Januari 2023),
  • Windows 7 (Rekommenderas inte, support löpte ut 14 Januari 2020),
  • Windows Vista (Rekommenderas inte, support löpte ut 10 April 2012),
  • Windows XP (Rekommenderas inte, support löpte ut 8 April 2014)

Vid ominstallation av Windows Installerar vi endast Windows 10 (Den sista versionen av Windows) för att du ska vara säker på nätet. Uppgraderingen kostar 750:- samt att du tillhandahåller produktnyckel själv.
Om din dator inte kan köra Windows 10 rekommenderar vi starkt att du byter till Linux. Just nu erbjuder vi alla Linux uppgraderingar fri support i 365 dagar för att du ska kunna sätta dig in i systemet och anpassa dig efter dess funktioner. Uppgraderingen kostar 750:- SEK.

Just nu erbjuder vi gratis felsökning när vi kommer till dig.

Kontakta oss idag för en gratis felsökning och offert.

IT-Support – Företag

IT-Support för företag erbjuds I den mån vi kan lösa diverse saker, företags datorer som kör Windows PRO eller Workstation samt Linux Servrar som kör Apache, MySQL, PHP.

I de flesta fallen där man har problem med företags datorer är det ofta föråldrad programvara, eller föråldrad hårdvara. Vi erbjuder oss att lösa programvaran på dessa datorer samt kan konsultera er vid köp av nya datorer om så önskas, vi kan även föra över alla filer från en dator till en annan väldigt snabbt och enkelt, eller om du har flera datorer som behöver synkronisera arbetet mellan datorer kan vi även erbjuda det.

Vi erbjuder oss även att fixa andra saker på kontoret så som skrivare mm.

Backup är ju så klart viktigt, det man inte har backup på är inte viktigt brukar vi på Setup IT säga, så om en hårddisk med viktiga filer går förlorad har man ingen annan än sig själv att skylla, Vi erbjuder Backup och sync i en tjänst, där alla filer du önskar göra backup på krypteras och laddas upp på våra servrar, där det sedan kan synkroniseras till en annan enhet eller bara hållas kvar som backup, på våra serverar finns det alltid en kopia på det som laddas upp till våra servrar, där av ska inte filerna kunna gå förlorade.

Vi utför även lösningar för hemsidor och webbdesign.

Idag är det viktigt att ha ett tillgivande UX/UI (User Interface) på sin hemsida, som snabb och enkel navigering, informativa texter, väl formulerade texter och bra bilder som förmedlar det som ert företag vill få sagt till sina kunder. Vi jobbar med färdiga stilmallar som sedan anpassas efter erat ändamål och som känns tillgivande för kunden, kika gärna in i vår portfolio för att se mer om detta.

Kontakta oss idag för kostnadsfri felsökning och offert.