Logotypdesign:

Logotypdesign är något som är väldigt viktigt i ett företag. Ansiktet utåt och produktens skapare. Det är något som vi ständigt jobbar med hos både ny startade bolag och äldre bolag som vill uppdatera sin design.

Både i färg och i svart vitt, fungerar utmärkt på skyltar, visitkort, hemsidan, fakturan och offerten. En genomgående design som fungerar över allt helt enkelt.

Det börjar alltid med en tanke, oftast ett önskemål om tanke eller ibland inga större tankar alls om hur varumärket ska se ut. Vi gör alltid vårt yttersta för att få din produkt att stå ut med det lilla extra för att få synas. ovan kan ni se några logotyper vi skapat och jobbat med.

När vi är färdiga med utvalda logotyper skickar vi alltid flera högupplösta och skalningsbara filtyper av logon, bland annat: SVG, EPS, PNG och på önskemål PDF.


Butiks skyltar

Vi har även varit med och skapat designen för butiks skyltar, med rätt kontakter kan vi skapa en produkt anpassad för dig och ditt företag.

När vi är färdiga med utvald skylt design skickar vi alltid flera högupplösta och skalningsbara filtyper av logon, bland annat: SVG, EPS, PNG och på önskemål PDF. Dessa filer brukar ha en tendens att bli väldigt stora, därför skickas dom alltid via vår fil server med en länk, direkt till nedladdningen då dom oftast inte får plats i ett vanligt mail.


Visitkorts design

Något som kan göra väldigt mycket när man träffar ny människor, potentiella kunder eller behöver lämna ifrån sig kontaktuppgifter till företaget. Oftast vill man ha en egen unik design som i det här fallet, Hårstudion ville ha. Vi gör allt från enkla designer med i ett stycke, redo för beställning online. (OBS!) Vi trycker inte visitkorten själva utan skapar enbart designen.


Vi utför även andra typer av design, tex vimplar, flaggor, reklamblad eller reklamskyltar. (OBS! vi utför inte färdiga produkter! Men vi kan gärna sammankoppla dig med någon som gör detta. Från design till färdig hög kvalitets produkt!)