Åh nej! Något har gått fel...

Sedan i torsdags natt förekommer ett fel i våra system och i nu återstår endast Backup och Sync systemet som nere. Detta fel medför att Backup & Sync inte kommer att kunna göras under helgen och även att dina/era filer inte går att komma åt just nu.

Vi är medvetna om hur detta drabbar dig som företags kund, men även  dig som privatperson och ursäktar därför för omständigheterna och påverkan detta åsamkat.

För lite mer information just nu, håller vi just nu i denna stund på att återläsa en jätte backup för att få upp systemet igen. Majoriteten av dina filer har inte gått förlorade men en mindre del filer som laddades upp under torsdagen/fredagen kan saknas tillfälligt då vi återläser från en backup.

Våra hosting och VPS kunder samt övriga system bör inte vara drabbade av detta. Om du märker att din tjänst inte fungerar som den ska uppmanar vi er att snarast kontakta oss så att vi kan åtgärda detta.

Vi jobbar nu med att lösa Backup & Sync problemet så fort som möjligt och beräknar vara färdigt senast 19/4-21 08:00.

För att minska att såna här stora störningar händer i framtiden ser vi nu över vår övervakning av system prestanda och tjänst status för att snabbare kunna hitta problem och åtgärda dom redan innan problemet uppstår eller direkt när dom inträffar.

Om ni har problem med er tjänst går det självfallet bra att kontakta oss så hjälper dig omgående.

Med vänlig hälsning,
Jesper & Mattias

Setup IT AB
076 571 13 70
kontakt@setupit.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.